Eurobus

After sales

AFTER SALES

Euro Bus Diamond asigură asistență tehnică completă prin intermediul centrului său de service situat în București și autorizat de Registrul Auto Român. Facilitatea de servicii are o echipă mobilă de intervenție pentru a acționa la distanță și, de asemenea, o rețea de parteneri de servicii din întreaga țară, care oferă activități de servicii specializate. Activitatea de service este asigurată de personal specializat cu o experiență în medie de 15 ani în industria producției și reparării autobuzelor. În centrul de service se menține un nivel ridicat de calificare și consolidare a cunoștințelor în ceea ce privește reparația și asistența tehnică pentru vehicule. Serviciul de service este echipat cu echipamente de diagnostic de ultimă generație pentru dispozitive și instrumente electronice necesare pentru operațiunile de întreținere și reparație a autobuzelor.

Echipa de service este formată din personal cu o experiență largă în ceea ce privește întreținerea și reparațiile. În echipă avem tehnicieni specializați în mecanică, electricitate, caroserie și vopsire.

Calitatea produselor și serviciilor comercializate îndeplinește cele mai înalte cerințe și standarde.

Centrul de coordonare după vânzare din București urmărește îndeaproape activitatea de service la nivel național și internațional, astfel încât clienții Euro Bus Diamond să beneficieze de servicii de calitate adecvate pentru vehiculele pe care le dețin.

Euro Bus Diamond este un proiect dedicat și construit pe așteptările clienților, inclusiv întreținerea și reparația vehiculului. Satisfacția clienților este foarte importantă pentru noi și, prin urmare, atitudinea adoptată în relație cu beneficiarii este una flexibilă, profesională și bazată pe respect.

Call Now Button
Deschide Whatsapp
Suntem online