Eurobus

Eurobus Type U

EURO BUS DIAMOND

Euro Bus Diamond este alegerea ideală pentru transportul public. Cu o capacitate impresionantă de transport a pasagerilor, confort sporit creat pentru pasageri, siguranță sporită și design de ultimă generație, acesta a stabilit un standard unic pentru transportul public. Euro Bus Diamond, cu podea 100% joasă și motoare de ultimă generație Mercedes Benz EURO VI, oferă un succes garantat pe termen lung, indiferent de cerințele clienților.

Motoare Mercedes Benz

Soluție ideală pentru orice provocare, motoarele de top Mercedes Benz Euro VI care echipează Euro Bus Diamond împreună cu cutia de viteze ZF Ecolife oferă un contrast remarcabil între puterea mare și consumul redus de combustibil.

Design interior primitor

Cu un interior luminos și primitor, datorită suprafețelor extinse de sticlă, scaunelor confortabile și robuste, ușilor mari care permit accesul ușor și sigur pasagerilor, Euro Bus Diamond reprezintă alegerea ideală pentru dumneavoastră.

DETALII TEHNICE

Datele tehnice prezentate sunt de natura comerciala si sunt valabile pentru varianta standard, toate modele noastre se pot configura in functie de cerintele clientilor nostri.

Solicita oferta si informatii

Call Now Button
Deschide Whatsapp
Suntem online