Eurobus

Despre noi

comPANIA

Euro Bus Diamond este o companie tânără și motivată, care a apărut ca rezultat firesc al experienței acumulate de aproximativ 15 ani de performanță în industria auto. Ca efect al investițiilor masive, în 2014 am avut plăcerea de a introduce pe piață primul autobuz produs de Euro Bus Diamond conceput pentru transportul de călători în zonele urbane, mai precis, modelul City Bus Diamond.

City Bus Diamond 

City Bus Diamond reprezintă alegerea ideală pentru transportul public. Cu o capacitate impresionantă de transport de călători, confort sporit, siguranță sporită și design de ultimă generație, acesta stabilește un standard unic pentru transportul public. Modelul City Bus Diamond, cu podea 100% joasă și motoare de ultimă generație Mercedes Benz EURO VI oferă un succes garantat pe termen lung, indiferent de cerințele clienților. City Bus Diamond oferă soluții practice pentru transportul public și un design armonios cu interior luminos și primitor, grație suprafețelor extinse de sticlă, ușilor mari care permit accesul ușor și sigur pentru pasageri și o rampă dedicată persoanelor cu dizabilități sau mobilitate redusă.

Fabrică și tehnologie

Dezvoltată pe o suprafață totală de 35.000 de metri pătrați, care include 11.000 de metri pătrați de suprafață acoperită lângă București, România, pe autostrada principală care leagă Europa și Asia, activitatea Euro Bus Diamond implică fabricarea și selectarea propriei mărci de autobuze. Fabricile Euro Bus Diamond reprezintă un amestec între tehnologia de ultimă generație și angajații calificați, pasionați și dedicați. Printre angajații Euro Bus Diamond există ingineri și angajați cu o experiență de peste 20 de ani în fabricarea autobuzelor, atât în ​​companii de prestigiu naționale, cât și la nivel mondial. Cu o capacitate anuală de producție de 450 de autobuze, Euro Bus Diamond vizează acoperirea unei arii largi de nevoi de transport. Ambițiile Euro Bus Diamond sunt fără margini, scopul nostru este de a introduce pe piețele UE autobuze de înaltă calitate, cu fiabilitate extraordinară și costuri de operare reduse. Ca producător, cu capacitatea noastră de inginerie competentă și tehnologia avansată de producție, suntem capabili să ne adaptăm produsele pentru a se potrivi oricăror nevoi individuale ale clienților noștri, făcând din Euro Bus Diamond un partener puternic în ceea ce privește vehiculele de transport public.

Componente remarcabile

După semnarea unui acord cu Mercedes Benz în 2013, autobuzele noastre sunt echipate cu motoare diesel Mercedes Benz / OM 936 Euro VI. Motoarele sunt proiectate cu un accent riguros pe conservarea mediului, eficacitate și performanță, rezultând în consum redus de combustibil, durată lungă de viață a motorului și intervale extinse de întreținere. Motoarele oferă un răspuns spontan, o putere impresionantă (220 kW) și cele mai bune caracteristici de funcționare posibile. Motoarele Mercedes Benz funcționează împreună cu cutiile de viteze ZF EcoLife. Având transmisie automată și 6 + 1 trepte de viteză, cutiile de viteze ZF EcoLife oferă un sistem de întârziere primar mai eficient, un sistem dual de răcire mai eficient, un nou convertor de cuplu cu amortizor de torsiune ca standard, o durată de viață mai lungă chiar și cu cerințe de temperatură crescute. Acest lucru se transpune într-o viteză medie mai mare, consum redus de combustibil, deplasare lină, frânare silențioasă și emisii reduse. ZF furnizează, de asemenea, Euro Bus Diamond cu osii și componentele sistemului de direcție. În plus, împreună cu Mercedes Benz și ZF, Euro Bus Diamond are ca parteneri pe termen lung companii prestigioase precum Wabco (sistem de frânare), Bosch Rexroth (sistem de răcire a motorului), Pirelli Tyres și altele.

Urmărind pasiunea noastră

De când am fondat compania Euro Bus Diamond, obiectivele noastre au fost clar definite. Odată ce am atins primul nostru obiectiv prin proiectarea și fabricarea modelului City Bus Diamond, autobuz urban de 12 metri lungime cu podea 100% joasă, ne-am concentrat energia pe atingerea celorlalte obiective ale noastre. În viitorul apropiat vom prezenta atât pe piață națională cât și internațională pentru gama diesel mașinile noastre de 8 – 9 m dedicate transportului turistic și pentru transport scolar iar pentru gama de autobuze electrice se că complete pentru a avea în final mașini electrice de 6 m, 8 – 9 m, 10-11 m și 12 m atât cu alimentare atât plug-în (încărcare lenta și rapida) cât și cu pantograf.

Declarație de asigurare a calității

Depășirea cerințelor și așteptărilor clienților noștri oferindu-le produse de înaltă calitate, reprezintă baza pe care a fost construită Compania Euro Bus Diamond și constituie declarația noastră de asigurare a calității. Calitatea produselor Euro Bus Diamond și a sistemelor de fabricație au fost certificate cu „Certificatul sistemului de calitate ISO 9001”. Cerințele sistemului de management al calității sunt îndeplinite de toți angajații organizației, care înțeleg că aplicarea sa duce la o eficiență și o eficiență sporite în toate procesele stabilite în cadrul organizației. Asigurând colaborarea între toți angajații Euro Bus Diamond, la toate nivelurile, reușim să ne atingem obiectivul principal: satisfacția absolută a clienților.

Call Now Button
Deschide Whatsapp
Suntem online